+40 726 277 787

Cristian, Brasov, Romania

 

Servicii si Tarife

Aspectul covorului tău va face diferența! Un covor corect spălat îți aduce, ție și familiei tale, siguranță și sănătate, dar și confortul căutat.

Spălare profesională în 5 pași

Cu ajutorul procesului de spălare profesională în cinci pași, covoarele și mocheta din casa ta vor arata ca noi pentru mai mult timp, vor fi mai curate și mai plăcute la atingere.

Desprăfuirea

Etapă obligatorie pentru eliminarea bacteriilor și acarienilor din textura covorului. Este esențială pentru a asigura mai multă sănatate ție și celor dragi.

Praf eliminat în totalitate

Fără bacterii.

Mai multă igienizare

Spălarea profesională

Procesul de spălare este automat, folosind perii speciale dotate cu senzori și dozare electronică a soluțiilor de curățare profesionale.

Culori vii

Prospețime

Fără pete

Stoarcerea

După spălare, covorul se rulează automat și se introduce într- o centrifugă. Mecanismul acționează delicat, astfel că fibrele covorului nu sunt afectate.

Timp redus de uscare

Apa este rapid îndepărtată

Covoarele au un miros proaspăt

Uscarea

Se realizează prin tehnica modernă folosind aer cald, astfel covorul va arăta foarte bine mult timp și după mai multe spălări.

Fără degradarea culorilor.

Uscare specială, fără expunere la soare și praf.

Desenele de pe covor nu vor fi afectate.

Finisarea

În cadrul operațiunii realizate profesional, covorul este aspirat și rulat pe banda rulantă, iar apoi se folosesc periile rotative pentru a împrospăta textura și a elimina orice scamă.

Covoare ca noi.

Fără scame sau păr de la animalele de companie

Îmbunătățirea texturii

Tarife si Calculator

Indiferent de textura sau forma covorului tău, te ajutăm să ai covoare bine tratate și spălate, pentru prețul de doar 8 lei metrul pătrat. Prețul include colectarea și livrarea covoarelor chiar de la domiciliu.

 ×  =   0 mp
Total: 0  lei

Suntem nerăbdători să îți tratăm atent covoarele. Contactează-ne oricând și te ajutăm să te bucuri de covoare bine spălate, în cel mai scurt timp posibil.

Colectarea covorului de acasă

Câștigi timp prețios pentru te ocupa de alte lucruri mult mai importante în viața ta. Venim direct la tine acasă și colectăm covorul, indiferent de dimensiunea lui sau textură. Înainte de a ajunge la tine, colegii noștri te vor contacta pentru a stabili împreună detaliile întâlnirii, precum locația, data și ora exactă.

Livrare la domiciliu

În maxim 24 de ore, îți aducem covorul proaspăt curățat, parfumat și reîmprospătat oriunde în Brașov sau împrejurimi. Cum? După tratarea atentă a covorului, un coleg te va înștiinta de livrarea acestuia, iar împreună veți stabili, în prealabil, o oră a întâlnirii.